Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان مستقر در تهران موفق به طراحی «پلتفرم پایش و اندازه‌گیری پیشرفته سازمانی و سیستم پشتیبانی و شبیه‌سازی تصمیم مدیران با کمک هوش مصنوعی» در ایران شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید جواد حسینی مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «خدمات فناوری تکچی شرق» در مورد فعالیت این شرکت گفت: شرکت ما از سال ۹۳ تاسیس شده و در حوزه اندازه‌گیری‌های پیشرفته سازمانی، سیستم‌های پشتیبانی وشبیه سازی تصمیم درسازمان و طراحی سازمان‌های پلتفرمی فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: آغاز فعالیت ما با انجام تحقیقی بر عوامل شکست شرکت‌ها در ایران بود که متوجه شدیم دلیل اصلی شکست در سازمان‌های ایرانی، بیش از آنکه معلول عوامل برون‌سازمانی و محیطی باشد، ضعف در سازمان و ضعف تکنولوژی‌های مدیریتی و سازمانی است.


حسینی افزود: با توجه به اینکه در کشور به موضوع ضعف تکنولوژی‌های مدیریتی و سازمانی توجه نشده بود، با پیشنهاد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فعالیت‌مان را بر توسعه تکنولوژی‌ها و تولید ابزار‌های پیشرفته مدیریت و سازمان متمرکز کردیم و تاکنون حدود ۳۰ محصول و خدمت در این زمینه طراحی و عرضه شده است.


حسینی تصریح کرد: مهمترین ابزار تولیدی شرکت تکچی «پلتفرم پایش و اندازه‌گیری پیشرفته سازمانی و سیستم پشتیبانی و شبیه‌سازی تصمیم مدیران با کمک هوش مصنوعی» است. در این پلتفرم با بیش از ۱۵۰۰ پارامتر، اهمیت سازمان در طول چرخه عمر خود مورد پایش لایو و تحلیل همزمان قرار می‌گیرد. خروجی این پلتفرم خطرات و نقاط ضعف و قوت سازمان‌ها را استخراج و به مدیران کمک می‌کند تا بتوانند پروژه‌های بهبود را به درستی تعریف کرده و با ریسک کمتری نسبت به تصمیم‌گیری و اجرا آن‌ها اقدام کنند.


مدیرعامل شرکت دانش بنیان خدمات فناوری تکچی شرق در مورد طراحی این پلتفرم بیان کرد: «پلتفرم پیش‌بینی آینده تصمیمات سازمان‌ها با کمک هوش مصنوعی» که قرار است امسال ارائه شود، سطح پیشرفته‌تری از این تکنولوژی‌ها است که آینده تصمیمات سازمان را پیش‌بینی می‌کند، یعنی تا الان که وضعیت موجود سازمان‌ها را اندازه‌گیری می‌کردیم، از این به بعد با کمک این سیستم جدیدی که با هوش مصنوعی کار می‌کند، آینده سازمان‌ها را اندازه‌گیری می‌کنیم. با استفاده از این محصول مدیران سازمان می‌توانند قبل از اقدام به اخذ تصمیم در مورد سازمان، هزینه و فایده تصمیمات خود را شبیه‌سازی کرده و سپس با دید بازتری نسبت به تصمیم‌گیری اقدام کنند.


حسینی، استفاده کننده نهایی این محصول را از شرکت‌های کوچک استارت‌آپی تا شرکت‌های بزرگ چند هزار نفری اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۸۰۰ شرکت با استفاده از پلتفرم پایش سازمانی تکچی، وضعیت شرکت‌شان را اندازه‌گیری می‌کنند.


وی در مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی در طراحی «پلتفرم پیش‌بینی آینده تصمیمات سازمان‌ها با کمک هوش مصنوعی» تصریح کرد: تسهیلات صندوق نوآوری بیشتر به شرکت‌های دانش بنیانی بوده که این شرکت‌ها بتوانند از خدمات ارزیابی عارضه‌یابی ما استفاده کنند. حدود ۱۰۰ شرکت با استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری موفق به استفاده از خدمات عارضه یابی تکچی شده‌اند.

 

مدیرعامل شرکت دانش بنیان خدمات فناوری تکچی شرق در ادامه با بیان اینکه این محصول در داخل کشور مشابه ندارد، اظهار امیدواری کرد با توسعه بیشتر این محصول کار ارایه خدمات به کشور‌های همسایه و در آینده ارایه خدمات در سطح بین المللی را بتوانیم انجام دهیم.

 

وی افزود: در حال حاضر مشابه این محصول را در خارج از کشور هم داریم و شرکت‌هایی مثل مایکروسافت و گوگل به نوعی در این حوزه در سطح بین‌الملل فعال هستند و برای حضور در صحنه بین‌الملل باید آنقدر کیفیت محصولات را بالا ببریم که بتوانیم با این شرکت‌ها رقابت کنیم. البته خوشبختانه تعداد شرکت‌هایی که این محصولات را به صورت لایو عرضه کرده باشند، در دنیا محدود است و هنوز رقابت شدیدی را در این حوزه شاهد نیستیم.


مدیرعامل شرکت دانش بنیان خدمات فناوری تکچی شرق به صادرات این محصول نیز اشاره کرد و گفت: ما در حال حاضر با کشور ارمنستان و یک شرکت سوئیسی برای صادرات محصول در ارتباط هستیم و آن‌ها علاقه‌مند به استفاده از محصول ما هستند که در حال حاضر در مرحله عقد تفاهم‌نامه و مذاکرات اولیه هستیم.


حسینی افزود: کلیه پارامتر‌های اندازه‌گیری شده توسط این پلتفرم از شاخص‌های متعارف در سطح بین‌المللی پیروی می‌کنند و به راحتی قابل انطباق با شرایط کشور‌های مشابه ایران هستند.


وی در پایان در مورد چشم‌انداز این محصول هم گفت: در حال حاضر از بحث‌های R&D محصول عبور کرده‌ایم وخوشبختانه محصول توسط صنعت پذیرفته و جایگزین سیستم‌های قبلی شده است و در دو سال گذشته با رشد صددرصدی تقاضا مواجه بوده‌ایم وامسال نیز انتظار رشد صددرصدی فروش محصول را داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو هوش مصنوعی شرکت دانش بنیان مدیرعامل شرکت دانش بنیان آینده تصمیمات سازمان کمک هوش مصنوعی تکنولوژی ها اندازه گیری حال حاضر سازمان ها پیش بینی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۳۹۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده مایکروسافت از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی دقیق‌تر آب‌وهوا

در مارس ۲۰۲۳، ForecastWatch، شرکت نظارت بر پیش‌بینی آب‌وهوا، عنوان «دقیق‌ترین ارائه‌دهنده پیش‌بینی آب‌وهوا در جهان» را به تیم توسعه آب‌وهوای Microsoft Start داد. به‌نظر می‌رسد که تیم «مایکروسافت استارت» قصد توقف ندارد و اهداف بلندپروازانه دیگری را در نظر گرفته است.

به گزارش دیجیاتو، به‌تازگی مایکروسافت اعلام کرده که این تیم با استفاده از هوش مصنوعی، روش دقیق‌تری برای پیش‌بینی آب‌وهوای ۳۰ روز آینده را ارائه کرده است. این سرویس در آینده‌ای نامعلوم عرضه می‌شود.

مایکروسافت در وبلاگ بینگ می‌گوید که تیم استارت مقاله‌ای را در مورد یک مدل جدید پیش‌بینی میان‌برد در سایت arXiv منتشر کرده است. این مقاله نشان می‌دهد که چگونه مدل جدید مایکروسافت استارت با مدل فعلی مورد استفاده توسط مرکز اروپایی پیش‌بینی آب‌وهوا ​​ (ECMWF)، مقایسه شده است. به‌طور خلاصه، سیستم جدید مایکروسافت استفاده از پنج مدل مختلف هوش مصنوعی و سه معماری یادگیری عمیق را برای پیش‌بینی‌های خود ترکیب می‌کند.

نحوه عملکرد مدل‌های هوش مصنوعی مایکروسافت استارت برای پیش‌بینی آب‌وهوا

مایکروسافت می‌گوید که این مدل‌های هوش مصنوعی می‌توانند ده‌ها سال داده‌های آب و هوا را به‌خاطر بسپارند تا بتوانند الگو‌های آشنای امروزی را شناسایی کنند. این مدل‌ها در نهایت می‌توانند پیش‌بینی کنند که در آینده چه تغییرات آب‌و‌هوایی اتفاق می‌افتند. مایکروسافت دراین‌باره می‌گوید:

«این مدل‌های هوش مصنوعی تقریباً مانند مدل NWP عمل می‌کنند: با توجه به وضعیت فعلی جو در یک کره سه بعدی (عرض جغرافیایی، طول جغرافیایی و ارتفاع)، وضعیت جو را برای مدتی در آینده، مثلاً یک ساعت، پیش‌بینی می‌کنند. سپس این پیش‌بینی را به مدل برمی‌گردانند تا دو ساعت بعد را پیش‌بینی کنند و به همین ترتیب.»

مدل‌های هوش مصنوعی مایکروسافت می‌توانند با استفاده از یک GPU (پردازشگر گرافیکی) پیش‌بینی‌ها را سریع‌تر اجرا کنند و در نتیجه می‌توانند به دفعات بیشتری اجرا شوند؛ بنابراین از نظر تئوری، پیش‌بینی‌های دقیق‌تری خواهند داشت.

مایکروسافت می‌گوید که روش‌های اختصاصی اندازه‌گیری خطا‌های دمای آن‌ها تاکنون دقیق‌تر از روش‌هایی است که توسط ECMWF استفاده می‌شود. ردموندی‌ها این مدل را برای پیش‌بینی آب‌و‌هوای ۳۰ روزه به مدل‌سازی تیم مایکروسافت استارت خود اضافه خواهند کرد.

مایکروسافت استارت یکی از سرویس‌های مایکروسافت است که به نمایش اخبار روز دنیا، نتایج مسابقات ورزشی و وضعیت آب‌وهوا می‌پردازد.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • کسب درآمد ارزی شرکت ایپکو از محل صادرات خدمات فنی مهندسی
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • مانیتور جدید ال‌جی کاربرد پزشکی دارد
  • پیش‌بینی هوای ۳۰ روز آینده با هوش مصنوعی!
  • استفاده مایکروسافت از هوش مصنوعی برای پیش‌بینی دقیق‌تر آب‌وهوا
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!