Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@19:19:39 GMT

محصول پیش بینی ریسکهای آب و هوایی بومی شد

تاریخ انتشار: ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۷۷۲۷۲۹

محصول پیش بینی ریسکهای آب و هوایی بومی شد

یاسر ابراهیمیان قاجاری رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بعد از تصادفات جاده‌ای، رویدادهای مرتبط با آب و هوا، مهمترین عامل درگیری نیروی‌های امدادی در طول سال و در اکثر نقاط کشور به شمار می‌روند.

وی افزود: از آنجا که تصادفات جاده‌ای، خود نیز تا ۲۵ درصد متأثر از عوامل جوی است، بنابراین ضرورت دسترسی به اطلاعات دقیق، محلی و هوشمند از آب و هوا و ریسک‌های مرتبط با آن، یک ابزار بسیار ضروری برای نیروهای سازمان امداد و نجات هلال احمر به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در همین راستا یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی سامانه توسعه ژئواینفورماتیک هواشناسی شد تا بستری از داده‌های جوی با رزولوشن بالا و در بر بستر GIS طراحی کند، گفت: این سامانه نمونه خارجی دارد ولی در حال حاضر داده‌های داخلی این سامانه به روز نمی‌شود.

ابراهیمیان با بیان اینکه در طراحی این سامانه ۳ نکته مد نظر قرار گرفته شده است، ادامه داد: ارائه داده برای تمامی نقاط جمعیتی قابل ملاحظه با محوریت حفظ جان در اولویت اول از مواردی است که در طراحی سامانه مدنظر قرار گرفته شده است.

رئیس گروه ژئوماتیک معاونت علمی و فناوری ادامه داد: محاسبه ریسک ناشی از پدیده‌های مختلف جوی و اطلاع رسانی به نیروهای امدادی و در نهایت دقت در مشخص شدن ابعاد وقوع پدیده‌های مختلف جوی از جمله مواردی است که در این سامانه در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: بطور کلی ۸ پدیده‌ای که بر اساس اقلیم کشور می‌توانند باعث ضرر و زیان جالی و مالی شوند و نیاز است که قبل از وقوع و هنگام وقوع اطلاع رسانی به همراه اقدامات مناسب صورت بگیرد، به عنوان مرجع در این سامانه مد نظر گرفته شده است.

ابراهیمیان افزود: این سامانه طوری طراحی شده که داده ها بر اساس پیش بینی‌های کوتاه مدت ۴۸ ساعته در بازه‌های زمانی ۱ ساعت و همینطور ۷ روزه در بازه زمانی ۳ ساعته و همینطور وضعیت جغرافیایی منطقه استخراج و پس از صحت سنجی در اختیار کاربران سازمان در سطوح مدیریتی قرار داده خواهد شد.

رئیس گروه ژئوماتیک ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی، حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ادامه داد: از این رو با استفاده از این سامانه می‌توان برای هر منطقه حتی در حد بخش، برای بازه‌های زمانی مختلف به پیش بینی ریسک پدیده‌های مختلف و شدت و نتایج محتمل آن دسترسی داشت و در مواقعی که قابلیت پیشگیری وجود دارد اقدامات ضروری صورت پذیرد.

ابراهیمیان با بیان اینکه پدیده‌های مختلف همچون طوفان، گردباد، بارندگی‌ها و… با این سامانه پیش بینی خواهد شد، خاطر نشان کرد: سازمان بهره بردار این سامانه سازمان امداد و نجات هلال احمر است و بعد از اینکه در تابستان امسال به بهره برداری رسید می‌تواند از سامانه استفاده کند.

وی تاکید کرد: استفاده از این سامانه و جایگزینی آن با نمونه خارجی می‌تواند یک میلیون یورو صرفه جویی ارزی برای کشور داشته باشد.

کد خبر 5201607 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شرکت دانش بنیان آب و هوا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری فناوری فضایی ناسا فناوری نانو هوش مصنوعی شرکت اسپیس ایکس امنیت اطلاعات تحقیقات علمی امنیت سایبری شرکت دانش بنیان استارت آپ نوآوری خودروی خودران پدیده های مختلف پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۷۷۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا

به گزارش پارس نیوز، بر اساس اطلاعیه شرکت سایپا پیرو اعلام نتایج در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو به اطلاع نمایندگی‌ها و متقاضیان حائز شرایطی که در طرح عادی سامانه مذکور در سال گذشته نسبت به ثبت نام اولیه خودرو ساینا اس با استاندارد ۸۵ گانه ،شاهین G، شاهین با گیربکس اتوماتیک، کوییک GX و کوییک GXR، کوییک با گیربکس اتوماتیک، ساینا اس گیربکس اتوماتیک، ساینا مدل جی ایکس اتوماتیک، ساینا اس دوگانه سوز، ساینا جی ایکس، ساینا مدل جی ایکس دوگانه سوز، اقدام کرده در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ پیامک به ایشان ارسال شده می‌رساند، امکان واریز وجه خودرو و ثبت نام مطابق شرایط ذیل اعلام می‌گردد.

 

دیگر خبرها

  • اطلس زیرساخت‌های زیست‌بوم نوآوری کشور طراحی شد
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۹۳ هزار تن گندم از مزارع شهرستان میاندوآب
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • شرایط جدید فروش و پیش فروش ۱۰ محصول سایپا
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • معرفی ۲۵ محصول برتر در اینوتکس 2024
  • انتخاب ۲۵ محصول برتر از بین دو هزار و ۵۰۰ نمونه
  • قبل از خرید بهتر است تفاوت تسمه با ورق فولادی را بدانید!
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • مانیتور جدید ال‌جی کاربرد پزشکی دارد