Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از طراحی پروژه‌ای تحت عنوان «سامانه مدل‌سازی و پیش بینی کیفیت هوا برای ۱۰ کلان شهر» خبر داد و گفت: این پروژه به‌زودی به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش ایسنا، مهدی رهنما در مراسم انعقاد تفاهمنامه همکاری میان پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور با پژوهشکده سوانح طبیعی، ضمن معرفی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، توضیحاتی درباره فعالیت‌های این پژوهشگاه، همکاری آموزشی با مراکز آموزش عالی و مشارکت با دستگاه‌های اجرایی مرتبط در اجرای پروژه‌های مطالعاتی و عملیاتی در زمینه‌های مرتبط با علوم هواشناسی ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پژوهشگاه هواشناسی در زمینه طراحی و توسعه سامانه‌های هشدار سریع و مخاطرات جوی نظیر سیل، گرد و خاک، رعد و برق، تگرگ، بهمن و یخبندان در حال فعالیت است همچنین درمورد آلودگی هوا کارهای مناسبی صورت گرفته است که می‌توان به پروژه‌ای تحت عنوان سامانه مدل‌سازی و پیش بینی کیفیت هوا برای ۱۰ کلانشهر - که به‌زودی به مرحله بهره‌برداری  می‌رسد - اشاره کرد.

رییس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور تصریح کرد: این پژوهشگاه بر اساس رسالت پژوهشی و کارنامه اجرایی خود آماده همکاری و تبادل نظر با سازمان‌های دولتی از جمله وزارت راه و شهرسازی ، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پژوهشکده سوانح طبیعی است.

در ادامه این مراسم  امیرحسین گرکانی - رییس پژوهشکده سوانح طبیعی - ضمن اشاره به اینکه پژوهشکده سوانح طبیعی شامل پنج گروه پژوهشی و دارای امکاناتی مانند نشریه علمی، مرکز رشد و اندیشکده است، اظهار کرد: کلیه فعالیت‌های پژوهشی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به این پژوهشکده ارجاع داده می‌شود.

گرکانی ادامه داد: درحال‌ حاضر پروژه‌ای تحت عنوان شناسایی روستاهای در معرض خطر کشور طبق هشت اولویت‌بندی مخاطراتی در دست اقدام است. از این‌رو از پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور درخواست همکاری در این پروژه را داریم.     

براساس گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، در پایان این نشست طرفین برای گسترش همکاری‌های علمی، آموزشی و پژوهشی و با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌ها، امکانات و توانمندی‌های علمی، تخصصی، مشورتی، تجهیزاتی و کتابخانه‌ای مشترک تفاهمنامه‌ای با موضوع همکاری در حوزه‌های مدیریت سوانح، مخاطرات محیطی، اقلیم، سنجش از دور و GIS، توسعه سامانه‌های کاربردی و سایر موضوعات مرتبط و مورد توافق طرفین منعقد شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آلودگی هوا سیل گرد و غبار مخاطرات طبیعی سازمان هواشناسی پژوهشکده سوانح طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۰۹۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف

محمود لیایی معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به استاندارد سازی آدرس های اماکن از طریق سامانه جی نف گفت: این پروژه قرار است که استانداردسازی آدرس ها و ژئوکد کردن پارسل های پستی را انجام دهد. جی نف یک پایگاه داده اطلاعاتی بوده با آدرس تمام ساختمان ها و واحد های مکانی موجود در شهر ها و روستا های کشور را استاندارد سازی می‌کند. با این پروژه نحوه آدرس در کمترین زمان صورت گرفته و استاندارد سازی می‌شود.

او افزود: میانگین کشوری این پروژه در حال حاضر بیش از ۸۷ درصد پیشرفت داشته است. استاندارد سازی یعنی یک آدرس تنها از یک مسیر شناخته شده و امکان مشابه سازی و سوء استفاده از بین می‌رود و تمام دستگاه های دولتی مرجعشان برای آدرس دهی پروژه ملی جی نف است. با اجرای کامل طرح جی نف در کهگیلویه و بویراحمد نشانی همه اماکن یکسان سازی و با آدرسی استاندارد تبدیل می‌شود.

لیایی اظهار کرد: پروژه ۱۲ شهر در استان کهگیلویه و بویراحمد را تکمیل کرده‌ایم و ۶ شهرستان دیگر نیز تا آینده نزدیک تکمیل می‌شود. پس از جمع آوری و به روز شدن اطلاعات هر شهرستان کد پستی هوشمند و پلاک نوسازی تولید شده درب منازل نصب می‌شود و این بخشی از طرح هوشمندسازی شهر است. ارائه خدمات الکترونیکی و اجرای کامل طرح جی نف می‌تواند در خدمت رسانی صحیح به مردم اعم از کاهش ترافیک و آلودگی هوا، جلوگیری از اتلاف وقت، کاهش هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری و بالا بردن سطح رضایتمندی مردم موثر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • بارش‌های جدید و احتمال وقوع سیلاب در مازندران
  • راه اندازی سامانه پیش بینی ماهانه و فصلی بارش کشور
  • هشدار هواشناسی برای بارش‌های رگباری، گردوغبار و کاهش دما در خراسان رضوی
  • فعالیت سامانه بارشی در استان بوشهر/ دریا متلاطم است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • سه‌شنبه بارانی در خراسان شمالی
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • استانداردسازی آدرس‌های اماکن از طریق سامانه ملی جی نف
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران / هشدار بارش‌های شدید در ۱۷ استان
  • هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد «سالم» است