Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@21:46:41 GMT

چند خبر از تحقیقات واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۱۹۹۹۹

چند خبر از تحقیقات واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد

تهران-ایرنا- مقایسه دقت و عملکرد دو مدل پیش‌بینی بارش سیل‌زا و طراحی پیاده‌راه مسیل زرگنده از جمله تحقیقات دانشجویان این واحد دانشگاهی است.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد، علیرضا عبدالمنافی،محقق رشته مهندسی عمران و مدیریت منابع آب واحد علوم و تحقیقات درباره طرح تحقیق خود گفت: امروزه پیش‌بینی و پیش‌هشدار سیل یکی از مهمترین ابزارهای مدیریتی در مقابله با سیلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدل‌های پیش‌بینی گروهی بارش جهانی از جمله مدل‌های نوین در سیستم‌های هواشناسی است که در پیش‌بینی باران و تغییرات آّب وهوایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به گفته این محقق دانشگاهی، سیستم‌های جامع پیش‌بینی هواشناسی که دقت بالایی داشته باشند در کشور وجود ندارد و در صورت وقوع سیل مواردی چون آب‌گرفتگی معابر، افزایش خسارت مالی و از بین رفتن مزارع کشاورزی و محصولات کشاورزان به وجود می‌آید.
پدیدآورنده پایان‌نامه «مقایسه مدل‌های GFS و ECMWF برای پیش‌بینی بارش‌های سیل‌زا در ایران» به راهنمایی دکتر بهرام ثقفیان، گفت: در صورت پیش‌بینی وقوع سیل می‌توان آب‌های مازادی که منجر به سیل می‌شود را ذخیره و در مدیریت منابع آب از آن استفاده بهینه کرد.
وی گفت: مدل GFS یک مدل پیش‌بینی هواشناسی است که انواع پارامترهای دما، بارش، برف و انواع پدیده‌های هواشناسی دیگر را بررسی می‌کند و مدل ECMWF مدل اروپایی است و همانند مدل GFS تمام پارامترهای هواشناسی را اندازه‌گیری می‌کند.
به گفته این محقق دانشگاهی، این تحقیق در 12 ایستگاه هواشناسی بررسی شد که 6 ایستگاه در حاشیه دریای خزر و 6 ایستگاه در اطراف رشته‌کوه‌های زاگرس انجام شده است. همچنین در این تحقیق از نرم‌افزار R , Linux استفاده شد.
وی در ادامه تصریح کرد که عملکرد هر دو مدل در مناطق مختلف متفاوت بوده و مدل ECMWF نسبت به مدل GFS دقت بیشتری داشته است و عملکرد بهتری داشته و رویدادهای بارش بیشتری با خطای کمتر پیش‌بینی کرده است.

** طراحی پیاده‌راه مسیل زرگنده
مریم عرفانی درباره طرح تحقیق خود با عنوان طراحی پیاده‌راه مسیل زرگنده با استفاده از شاخص‌های رویکرد زیبایی‌شناسی شهری گفت: توجه بیش از حد به خیابان برای خودرو، مسائلی از جمله آلودگی‌های بصری را ایجاد کرده است. مسیرهای پیاده در شهر تهران از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست و کمتر به ارتقای کیفی پیاده‌راه‌های شهری توجه شده تا جایی که اصول پیاده‌مداری و شهرسازی عملاً در شهر تهران از بین رفته است.
وی افزود: نادیده گرفتن عناصر طبیعی از جمله عنصر آب از یک سو و طراحی شهری ابزارگونه از سوی دیگر باعث شده است که زیبایی‌های محیط به مرور زمان از بین برود.
پدیدآورنده پایان‌نامه «طراحی پیاده‌راه مسیل زرگنده با استفاده از شاخص‌های رویکرد زیبایی‌شناسی شهری» به راهنمایی دکتر محمد نقی‌زاده، خاطرنشان کرد: در این تحقیق، طراحی پیاده‌راه مسیل زرگنده با استفاده از شاخص‌های رویکرد زیبایی‌شناسی شهری مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیق می‌تواند مورد استفاده برنامه-ریزان، طراحان، مدیران شهری و نهادهای تصمیم گیر در حوزه شهری، بهسازی و نوسازی بافت‌های شهری، شهرداری‌ها و دیگر نهادها قرار گیرد.
پیاده‌ راه مسیل واقع در منطقه 2 تهران، محله زرگنده، حد فاصل خیابان خاقانی از شمال و خیابان امام‌زاده از جنوب است. دلیل انتخاب این محدوده، حضور جمعیت‌های متمرکز در این محل که شامل دانشگاه آزاد اسلامی، امامزاده اسمعیل و تره‌بار و همچنین اهالی زرگنده می‌شود، بوده است.
این محقق دانشکده عمران، معماری و هنر واحد علوم و تحقیقات خاطرنشان کرد: با توجه به تجارب جهانی و داخلی و جمع‌بندی مبانی نظری، می‌توان معیارهای زیبایی‌شناسی صوری، نمادین و حسی را در این طراحی لحاظ کرد.
وی با بیان اینکه برای طراحی اصولی و عملکردی تحت رویکرد زیبایی‌شناسی لازم است در ابتدا آسیب‌ها برطرف شود تا زیبایی بتواند خود را نشان دهد، افزود: از جمله این آسیب‌ها می‌توان به آسیب‌های کالبدی، فعالیتی، معنایی، زیست بوم، منظر، کارکردی، دسترسی و اجتماعی نام برد.
به گفته عرفانی، در این تحقیق از نرم‌افزار رویت و تیردی مکس استفاده شده و آزمودن مفاهیم نظری در موقعیت‌های واقعی و حل مشکلات ملموس صورت گرفته است. بنابراین طراحی بر اساس زیبایی‌شناسی صوری و نمادین جهت ارتقای کیفیت پیاده راه مسیر زرگنده انجام شده است.

**9491**1601**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دانشگاه آزاد واحد علوم تحقيقات طرح هاي تحقيقاتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۹۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، یک مجموعه نرم‌افزاری یکپارچه است که برای بهبود عملکرد اداری دانشگاه و مکانیزه‌کردن فرایندهای سازمانی استفاده می‌شود. این نرم‌افزار قادر است نیازهای تمامی رده‌های سازمانی مثل مدیر، دانشجو و حتی ارباب رجوع را پوشش دهد؛ به‌همین‌دلیل، از ابزارهای مهم دورکاری و فعالیت‌های آنلاین به شمار می‌رود. اتوماسیون اداری منجر به افزایش بهره‌وری کارکنان و تبدیل کار اداری به حالت الکترونیک و بدون کاغذ (Paperless) می‌ شود. آی‌کن قصد دارد تا در این مقاله، ویژگی و امکانات اتوماسیون اداری را برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی را شرح دهد.

امکانات یک اتوماسیون اداری برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

باید با درنظرگرفتن تمامی ابعاد یک دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، سیستمی را طراحی کرد که دیگر کوچک‌ترین نیازی به سایر نرم‌افزارها وجود نداشته باشد. امکانات اتوماسیون اداری یک دانشگاه علوم‌پزشکی عبارت است از:

اتوماسیون اداری هم در بستر وب و هم در بستر موبایل قابل اجرا است.

قابلیت یکپارچه‎‌سازی سازمان از طریق دسترسی به اطلاعات نرم‌افزارهای دیگر مانند حسابداری، حضوروغیاب، کارگزینی و… را دارد.

اتوماسیون اداری، اطلاعات را به‌صورت یکدست در دسترس کاربران قرار می‌دهد.

قابلیت اعطای دسترسی به تمامی کاربران سازمانی تا پایین‌ترین سطح وجود دارد.

قابلیت پشتیبانی از امضای دیجیتال، PKI و SSL وجود دارد.

از مکانیزم‌های قوی اعتبارسنجی مثل Secure Token و Kerberis بهره‌مند است.

امکان پشتیبانی از امنیت اشتراکی وجود دارد.

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی واترمارک دارد تا از انتشار تصاویر نامه‌ها جلوگیری کند.

دارای یک رمزگذار قوی برای برنامه و داده‌ها است.

دارای قابلیت ایجاد فرم الکترونیک است.

دارای اپلیکیشن تلفن همراه برای چت سازمانی است.

دستیار هوشمند، بر عملکرد اتوماسیون اداری نظارت می‌کند.

اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی از چه بخش‌هایی تشکیل شده است؟

زمانی که وارد اداره‌ای می‌شوید، خواهید دید که از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر بخشی یک دفتر و هرکدام از پرسنل میز مخصوص به خود را دارد. اوتوماسیون اداری نیز دقیقاً به همین شکل طراحی شده و قسمت‌های متفاوتی دارد.

کارتابل

کارتابل مثل میز شخصی کارمندان است. کاربر قادر است مشخصات فردی، فعالیت‌های جاری‌، اسناد در دسترس و شرح وظایف خود در کارتابل شخصی مشاهده کند. دانشجویان نیز می‌توانند کارتابل داشته باشند و وضعیت واحدهای اخذشده، نمرات دروس، نیمرخ تحصیلی و… مربوطه را در آن کنترل و مشاهده کنند. کارتابل هم به‌صورت آفلاین و هم به‌صورت آنلاین طراحی می‌شود.

دبیرخانه عادی و محرمانه

دبیرخانه عادی و محرمانه، امکان ایجاد ارتباط بین مراجعین و کارکنان را در قسمت مکاتبه و اسناد فراهم می‌کند. دبیرخانه، تمامی مدارک کاغذی را تبدیل به مدارک دیجیتال کرده و سپس، پردازش و آرشیو می‌کند. این قسمت از اتوماسیون، قابلیت ثبت خودکار نامه‌های صادره را در سازمان فراهم می‌آورد و باعث نظم بیشتر می‌شود. این بخش، نامه‌ها و اسناد اداری را در قالب پیامک، ایمیل، فکس، ECE و FCF ارسال و دریافت می‌کند؛ در نتیجه، ارتباطات سریع، شفاف و قابل پیگیری خواهند بود. دبیرخانه آی‌کن دارای امکان فراخوانی سرویس‌های سفارشی و پیاده‌سازی روند اختصاصی هر سازمان است.

بایگانی

ذخیره اسناد کاغذی در سازمان‌ها نیازمند بکارگیری هزینه و مکان مضاعف است. اتوماسیون اداری آی‌کن، اسناد و پرونده‌ها را با امنیت بالا ذخیره کرده و کنترل دسترسی را به امین سازمان می‌دهد. امکان ارجاع امانی برای افراد وجود خواهد داشت. گزینه جست‌وجوی پیشرفته در بخش بایگانی فعال بوده و دسترسی به اسناد تنها با چند کلیک امکان‌پذیر است.

FCF یا پروتکل ارتباطی فرزین

پروتکل ارتباطی، امکان تبادل اطلاعات به‌صورت کارتابل به کارتابل بدون دخالت دبیرخانه را فراهم می‌کند. در این قسمت، فرستادن اسناد به صورت کدگذاری‌شده و فشرده امکان‌پذیر است. کارتابل مبدا می‌تواند عملکرد کارتابل مقصد را رهگیری کند؛ در نتیجه نیاز به تماس یا مراجعه حضوری برای پیگیری نخواهد بود. این بخش می‌تواند اسناد تکراری را به‌صورت هوشمند تشخیص دهد و مانع از ارسال آن‌ها شود.

دانشنامه سازمانی

عملکرد سازمان‌ها پر از تجربه و دانش برای کارکنان آن‌ها است. در اتوماسیون ادرای، فضایی برای قراردادن، انتقال و مدیریت این اطلاعات وجود دارد. این بخش از اتوماسیون دارای امکان دسته‌بندی، ذخیره و جست‌وجوی اطلاعات است که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

مدیریت جلسات

اتوماسیون اداری دانشگاه‌های علوم‌پزشکی باید بتواند جلسه‌های آنلاین تشکیل داده و مدیریت کند. گاهی دانشجویان و اساتید تصمیم می‌گیرند تا دوره‌های آنلاین برگزار کنند. این‌امکان باید در بستر خود سیستم دانشگاه موجود باشد. آی‌کن بخش مدیریت جلسات را نیز در اوتوماسیون خود قرار داده‌است.

استفاده از اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی چه مزایایی دارد؟

مبتنی بر زیرساخت BPMS

بهبود ارتباط کارکنان و مراجعان

بهبود نظارت بر عملکرد سازمان

تهیه گزارش از فعالیت‌های سازمان با الگوریتم‌های رمزنگاری پیشرفته

امکان تفویض سطح

کنترل دسترسی به اطلاعات براساس رتبه

افزایش دقت و بهره‌وری کارکنان

ذخیره وقت و هزینه

امکان ایجاد دفترچه تلفن سازمانی و شخصی

امکان مدیریت فایل‌ها

قابلیت تنظیم اعلان

امکان کنترل و تنظیم تقویم کاری

چرا اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه علوم‌پزشکی، مناسب‌ترین و بهترین نوع خود است؟

اتوماسیون اداری درست مثل یک اداره مجازی است؛ باید بتواند کاغذبازی‌ها و کار ارباب‌رجوع را در همان فضا انجام دهد و اطلاعات و داده‌های خام را در خود نگه‌دارد. بدیهی است که چنین چیزی باید از امنیتی غیرقابل توصیف بهره‌مند باشد. آی‌کن دارای گواهی‌های امنیتی از ارگان‌هایی مثل افتا و دانشگاه مالک‌اشتر بوده و با بیش از ۲ دهه فعالیت، توانسته قسمت نرم‌افزاری بسیاری از ارگان‌های دولتی و غیردولتی را طراحی و تولید کند. اتوماسیون اداری آی‌کن به شکلی طراحی شده تا بیشترین کارایی را برای اداره داشته باشد و تا حد بسیار زیادی در هزینه‌ها و عملکرد سازمان تغییر ایجاد کند.

تجربه‌های موفق دانشگاه‌های علوم پزشکی در استفاده از اتوماسیون اداری آی کن

امکانات و ساختار اتوماسیون آی‌کن باعث شده تا بسیاری از دانشگاه‌های علوم‌پزشکی کشور از این سیستم استفاده کنند. برخی از این دانشگاه‌ها عبارت است از دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز، سمنان، اراک، خراسان جنوبی و شمالی، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، سیرجان، دزفول، جیرفت، ساری، مازندران و ده‌ها دانشگاه دیگر.

هزینه راه اندازی و پشتیبانی اتوماسیون اداری آی کن برای دانشگاه‌های علوم پزشکی

قبل از شروع اتوماسیون‌سازی، ابتدا باید میزان کاربران و نحوه عملکرد آن را برآورد کرد. به‌طور قطع، سیستمی که برای یک اداره کوچک خصوصی طراحی می‌شود، بسیار ساده‌تر از طراحی اتوماسیون برای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی است. ازطرف‌دیگر، دانشگاه‌های گوناگون ظرفیت‌های متفاوتی را دارا هستند. براساس کاربران احتمالی، امکانات تعریف‌شده، میزان پشتیبانی، گستردگی بستر اتوماسیون و… قیمت تعیین می‌شود. شما می‌توانید با بررسی دقیق زیرساخت اداری خود و تماس با مشاوران ما از هزینه اتوماسیون خود مطلع شوید. همچنین، می‌توانید از سایت آی‌کن اقدام به سفارش و خرید نمایید.

سخن آخر

با اتوماسیون اداری در سازمان‌ها و حتی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، هیچ‌نیازی وجود ندارد که کلی هزینه، زمان و فضا صرف کنیم و درمقابل بازدهی کمی بگیریم. رایانه‌ای که در دست داریم، به شکل سرسام‌آوری با هزینه کمتر، بازدهی را چندین برابر می‌کند. تمامی هدف ما در آی‌کن، تجربه چنین‌بازدهی شگفت‌انگیزی است. مشاوران ما در آی‌کن آماده هستند تا به تمامی سوالات دانشگاه‌های علوم‌پزشکی پاسخ دهد و انتخاب را آسان‌تر کنند. درکنار این، می‌توانید با درخواست نسخه دمو رایگان از اتوماسیون اداری تصمیم درست‌تری بگیرید. همین‌حالا به‌سمت دنیای امن و مدرن گام بردارید.

سوالات رایج

آیا ورد از اتوماسیون اداری برای ویرایش اسناد پشتیبانی می‌کند؟

بله. هم ورد و هم ویرایشگرهای مرورگر از اتوماسیون اداری پشتیبانی می‌کنند.

چگونه می‌توان تفویض اختیار کرد؟

می‌توانید با کیلیک بر آیکون پیشخوان نسبت به تفویض اختیار اقدام کنید.

کدام نسخه از ورد برای اتوماسیون مناسب است؟

نسخه ۲۰۱۳ و بیشتر مناسب خواهدبود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098265

دیگر خبرها

  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • جشنواره فرهیختگان جوان آغاز شد
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار واحد مسکن
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است