Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه توانستند برای اولین بار اپلیکیشن پیش بینی جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه (papp)  را طراحی کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها تب فوتبال در میان جوانان داغ است و با وجودی که دانشجویان این روز‌ها درگیر امتحانات شده اند، اما فوتبال نیز آن‌ها را درگیر کرده است و تلاش می‌کنند زمان خود را بین امتحانات و فوتبال قسمت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دانشجویان فوتبالی دانشگاه صنعتی کرمانشاه نیز برای پیش بینی بازی‌ها تصمیم گرفتند، اپلیکیشن پیش بینی جام جهانی را طراحی کنند. نکته جالب اینکه این اپلیکیشن تا به حال توانسته نتیجه بازی‌ها را تا حدودی درست حدس بزند.

سیاوش حسینی عضو تیم طراحی این اپلیکیشن به خبرگزاری دانشجو گفت: امروزه استفاده از هوش مصنوعی بیش از پیش در ابعاد مختلف زندگی بشر جای خود را پیدا کرده است. به همین دلیل در آستانه برگزاری رقابت‌های جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ روسیه، تعدادی از دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه اقدام به طراحی و عرضه اپلیکیشنی کرده اند که با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و ریاضیات پیشرفته اقدام به پیش بینی نتایج نهایی مسابقات در این دوره از رقابت‌ها را می کند.

حسینی در ادامه افزود: این اپلیکیشن که در بستر سیستم عامل اندروید و برای تلفن‌های همراه هوشمند ایجاد شده، می‌تواند پیش بینی نهایی بازی‌های فوتبال مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ را براساس داده‌های نیمه نخست بازی انجام دهد. فرایند طراحی اپلیکیشن به این صورت است  که اطلاعات بازی‌های تیم‌های راه یافته به جام جهانی جمع آوری شده است و برای هر تیم، شبکه خاص مربوط به آن تیم طراحی شده که با استفاده از اطلاعات جمع آوری شده، می‌توان مدل هرتیم را بدست آورد.

وی در ادامه اضافه کرد: مدل هر تیم به صورت دو فرمول است که فرمول اول تعداد گل‌های تیم مد نظر و فرمول دوم تعداد گل‌های تیم حریف است که با جایگذاری اطلاعات در داخل فرمول می‌توان نتیجه نهایی را بدست آورد که در این اپلیکیشن برای افزایش دقت، در هر بازی مدل هر دو تیم به صورت موازی اجرا می‌شود.

حسینی با اشاره به اینکه این برنامه با دقت بسیار بالا نتیجه هر بازی را پیش بینی می‌کند، گفت: اما در بعضی شرایط امکان خطا نیز وجود دارد که این مقدار خطا به چند عامل بستگی دارد. یک عامل را می‌توان درتغییر ساختار تیم دانست. زیرا این مدل‌ها بر اساس بازی‌های تیم‌ها در مرحله مقدماتی جام جهانی که دارای یک ساختار خاص بودند استخراج شده است و عامل دیگر کافی نبودن اطلاعات لازم برای بدست آوردن مدل بعضی از تیم‌ها است.

حسینی به نحوه استفاده از این اپلیکیشن اشاره کرد و گفت: در این برنامه از کاربر خواسته می‌شود تا اطلاعات نیمه نخست بازی را وارد کنند. این اطلاعات شامل تعداد گل تیم‌ها در نیمه نخست، تعداد موقعیت گل تیم‌ها در نیمه نخست، تعداد شوت داخل چارچوب تیم‌ها در نیمه نخست و مالکیت توپ تیم‌ها (%) در نیمه نخست است. براساس جمع آوری یک پایگاه داده عظیم و با کمک روش‌های ریاضی پیچیده، مدل تمام تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۱۸ استخراج شده است و بر مبنای این مدل‌ها است که پیش بینی صورت می‌گیرد. با توجه به تعداد متفاوت داده‌های موجود برای بازی‌های تیم‌های مختلف در مرحله مقدماتی که به منظور مدلسازی مورد استفاده قرار گرفته است، بدیهی خواهد بود که دقت مدل‌ها برای تمامی تیم‌ها یکسان نباشد و برای تعدادی دقت بالاتر و برای تعدادی دقت پایین تری به دست می‌آید.

غلامحسین روشنی استاد راهنمای تیم طراحی این اپلیکیشن نیز با قدردانی از دانشجویان و با اشاره به اینکه این تیم دانشجویی در ساخت این اپلیکیشن بسیار پر تلاش بودند و حجم عظیم کار بر عهده خود دانشجویان بود گفت: با توجه به مطالعه صورت گرفته از جانب دانشجویان، ایده پیاده سازی این اپلیکیشن برای اولین بار مطرح شد و تیم سازنده این اپلیکیشن در نظر دارد برای بازی‌های آتی لیگ‌های معتبر دنیا که داده‌های بیشتری به منظور مدلسازی در دسترس دارند اقدام به منتشر کردن اپلیکیشن دیگری در این راستا کند.

وی اضافه کرد: لازم به ذکر است تمامی فرآیند‌های طراحی و اجرای UI و UX، توسعه دهندگی اندروید و مدلسازی شبکه‌های عصبی توسط دانشجویان دانشگاه صنعتی کرمانشاه اجرا شده است.

روشنی گفت::تیم سازنده این اپلیکیشن متشکل از آقایان محمدامیر ستاری و سیاوش حسینی دانشجویان کارشناسی ارشد مهندسی برق و عباس قدردان دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر تحت نظارت من و محمدامین ایمانی است.

در پایان حسینی از در دسترس بودن این اپلیکیشن خبر داد و گفت:: هم اکنون این اپلیکیشن در بسیاری از فروشگاه‌ها و ارائه کنندگان داخلی و بین المللی نرم افزار‌های اندروید، قابل دریافت است؛ و کاربران میتوانند از طریق آدرس اینترنتی فروشگاه‌ها جهت دریافت رایگان این اپلیکیشن اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۱۴۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگیری قاتل کرمانشاهی در شهر قدس تهران
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • شهدا و کودکان غزه دانشگاه‌های اروپا و آمریکا را فتح کردند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • دانشگاه‌های اسپانیا به جنبش جهانی حمایت از فلسطین پیوستند
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟